Hinnasto

Tiiviskurssit laskutetaan erikseen. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA.

LAPSET (4-14 -vuotiaat)


1h/vko 2h/vko 3h/vko 4h+/vko
SYKSY (13vko) 130€ 215€ 299€ 360€
-10% (sisar- / perheale) 117€ 193,50€ 269,10€ 324€
KEVÄT (18vko) 175€ 299€ 399€ 489€
-10% (sisar- / perheale) 157,50€ 269,10€ 359,10€ 440,10€


* Perhealennus:
jos samasta perheestä käy säännöllisesti tunneilla kolme tanssijaa, vähennetään jokaisen maksusta 10 %. MUISTA MAINITA ALENNUKSESTA MAKSAESSASI.

*Sisarusalennus: Kun kahdella sisaruksella on MOLEMMILLA vähintään kaksi viikkotuntia, saavat kumpikin 10 % alennuksen. MUISTA MAINITA ALENNUKSESTA MAKSAESSASI.

2-3 -vuotiaiden Rumbitaryhmän osallistumismaksu on syyskaudella 105€ ja kevätkaudella 145€. Tunnin kesto on 30min.

Lapset saavat kokeilla tunteja maksutta kaksi kertaa. Mikäli lapsesi ei tuon kokeilujakson jälkeen halua jatkaa, ilmoita siitä siitä joko sähköpostitse tai suoraan asiakaspalevelupisteellä. Asian ilmoittaminen on tärkeää, jotta paikka vapautuu seuraavalle emmekä tee turhia laskuja. Mikäli tanssituntinnne jatkuvat, tulee maksuasiat hoitaa kuntoon viimeistään kolmannella kerralla. Lukukausimaksun voi maksaa käteisellä, kortilla tai laskulla. Mikäli lapsi on oikeutettu sisaralennukseen (molemmilla lapsilla väh. 2 viikkotuntia), muista mainita se maksaessasi. Lukukausimaksun voi maksaa kahdessa osassa, mutta asiasta on aina sovittava etukäteen Eveliinan kanssa.

Kun lukukausimaksu on maksettu (laskulla, kortilla tai käteisellä), ei rahoja palauteta, vaikka lapsi ei jatkaisikaan.

Jos lapsi aloittaa tanssitunnit kesken kauden, maksetaan kaikki jäljellä olevat kerrat kertamaksutaksan (12.-) mukaan eikä silloin ole ilmaisia kokeilukertoja. Ensimmäinen tunti maksetaan ennen tuntia kertamaksuna käteisellä tai kortilla. Jos lapsi haluaa tunnin jälkeen jatkaa ryhmässä, lasketaan lukukauden jäljellä olevat tunnit kertamaksutaksan mukaan, ja tämä kokonaissumma maksetaan laskulla, kortilla tai käteisellä. Kun tämä maksu on maksettu, ei rahoja palauteta, vaikka lapsi ei jatkaisikaan eikä pääsisi kaikille tunneille.

15-vuotiaat -> JA AIKUISET


60 min tunti 75 min tunti
10X - kortti 99€ 120€

-10% ale

(perheale, opiskelijat, eläkeläiset)

89,10€ 108€
KERTAMAKSU (ei ale) 12€ 15€

SYKSY (13 vko) KEVÄT (18 vko)

ANYTIME -kortti (Käy kaikille tunneille lukukauden alusta loppuun)


380€

510€

-10% ale

(perheale, opiskelijat, eläkeläiset)

342€ 459€
  • Koko lukukauden voimassa oleva ANYTIME -kortti oikeuttaa pääsyn kaikille nuorten/aikuisten viikkotunneille.
  • 10X -kortti on voimassa vuoden ostopäivästä ja oikeuttaa osallistumisen mille tahansa nuorten/aikuisten tunneille.
  • 10X -kortit ovat henkilökohtaisia. Käyttämättömistä 10X -korteista ei makseta rahoja takaisin.
  • HUKATUN KYMPPIKORTIN KÄYTTÄMÄTTÖMIÄ KERTOJA EI HYVITETÄ!

Kun tulet ensimmäistä kertaa tunnille:

ilmoittaudu ennen tunnin alkua sihteerin tiskillä. Sihteeri neuvoo sinua, mikä olisi paras maksuvaihtoehto (kertamaksu, 10 -kortti tai lukukausimaksu). Maksa valitsemasi vaihtoehto käteisellä tai pankkikortilla. 10-kortin ja lukukausimaksun voi myös maksaa laskulla. Sinun ei siis tarvitse maksaa tuntiasi etukäteen eikä tuoda kuittia mukanasi ennen ensimmäistä tanssituntiasi, vaan maksu hoidetaan sihteerin tiskillä ennen tunnin alkua.

Jatkossa sitten tuo aina ennen tunnin alkua sihteerille 10X-kortti, lukukausikortti tai maksa kertamaksu. Tarkistamme aina tunnilla olevat oppilaat, ja jos meidän listamme ei täsmää tunnilla olevien oppilaitten kanssa, joudumme keskeyttämään tunnin ja kysymään jokaisen nimen. Tule myös sanomaan sihteerille, jos korttisi on jäänyt kotiin. Hae tunnin jälkeen korttisi tiskiltä.

Jos tarvitset uuden 10X-kortin, tule sanomaan tästä ennen tunnin alkua sihteerille.
Maksetusta laskusta ei tarvitse tuoda kuittia mukaan eikä sanoa asiasta erikseen opettajalle/sihteerille, vaan maksu tarkistetaan tiliotteesta. Säästä kuitti kuitenkin varmuuden vuoksi, välillä laskujen kanssa tulee epäselvyyksiä.

Maksuvälineenä käyvät myös Smarttum -setelit, Virikesetelit, SporttiPassi sekä Ticket Mind&Body

Säännöt

  • Vanhemmilla on vastuu lapsistaan tanssitunnin alkamiseen saakka sekä tunnin päätyttyä. Varsinkaan alle kouluikäiset eivät saa tulla tanssikoululle ilman saattajaa. Huolehdi, että alle kouluikäinen lapsi käy wc:ssä ennen tanssituntia ja että hänellä on juomapullo sekä luistamattomat tossut jalassa. Oleskelutilassa voi odottaa tanssitunnin päättymistä.
  • Laita ulkovaatteet ja -kengät siististi naulakoihin ja kenkätelineisiin ja ohjaa myös lapsiasi. Kenkäröykkiö ovensuussa on vaarallinen!
  • Tule ajoissa tunnille, sulje matkapuhelin ja heitä purukumi roskikseen. Huolehdi vaatteistasi ja tavaroistasi. Tanssikoulu ei vastaa kadonneesta omaisuudestasi. Oppilas saa tapaturmasuojan ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Opettajat neuvovat liikkeiden suorittamisessa turvallisesti. Jos tunnet kipua, sano asiasta heti opettajalle.
  • Löytötavarat säilytään eteisen naulakoilla. Arvotavaroita voi kysellä sihteeriltä. Kauden päätyttyä kaikki hakemattomat löytötavarat toimitetaan kierrätykseen.
  • Kysy opettajalta ja muilta ryhmän jäseniltä lupa, jos tuot tunnille ystäväsi tai perheenjäsenen katselemaan. Vierailijat eivät saa häiritä opetusta.
  • Nettisivuja seuraamalla tiedät, milloin vaikkapa näytösliput tulevat myyntiin, moneltako ryhmäsi kenraaliharjoitus on ja mitkä ovat lomapäiviä. Myös huoltajien on seurattava nettisivujamme, sillä useiden tiedotteiden jakaminen lukukauden aikana joka oppilaalle on mahdotonta yli 500 oppilaan tanssikoulussa. Tiedotteet eivät myöskään aina mene lasten mukana vanhemmille saakka, joten epäselviä asioita kannattaa kysyä etukäteen.

Tanssin iloa kaikille!