HINNASTO:

LASTEN JA NUORTEN TUNNIT LASKUTETAAN, AIKUISTEN TUNNIT MAKSETAAN ASIAKASPALVELUPISTEELLÄ.

LAPSET JA NUORET
(Lukujärjestyksen PINKIT, keltaiset ja oranssit tunnit)

SYKSY
(13 viikkoa)
30 min 45 min
60 min
(55min)
75 min
90 min
1h / vko 105€ 130€ 135€ 140€ 145€
2h /vko 215€ 230€
3h / vko 299€ 320€
+4h / vko 360€ 390€
KEVÄT
(18 viikkoa)
30 min 45 min
60 min
75 min 90 min
1h / vko 145€ 175€ 185€ 190€ 195€
2h / vko 299€ 315€ 320€ 325€
3h / vko 399€ 420€
+4h / vko 489€ 525€

PERHEALE -10% samassa osoitteessa asuville perheenjäsenille

Lapset ja nuoret saavat kauden alussa kokeilla tunteja maksutta kaksi kertaa. Paikat ryhmiin tulee varata ilmoittautumalla ennen kauden alkua. Mikäli lapsesi ei tuon kokeilujakson jälkeen halua jatkaa, ilmoita siitä sähköpostitse sihteeri.undostres@gmail.com. Lukukausimaksut laskutetaan sähköpostitse kolmannen kokoontumiskerran jälkeen, ja laskut lähtee kaikille, jotka eivät ole peruneet osallistumistaan. Laskutusohjelmassa voit itse valita maksatko laskun 1-3 erässä. Useammassa erässä tuleviin maksuihin lisäämme 3€/erä. Lukukausimaksun voi maksaa myös käteisellä tai kortilla asiakaspalvelupisteellä.

Kun lukukausimaksu on maksettu (laskulla, kortilla tai käteisellä), rahat palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan.

Jos lapsi aloittaa tanssitunnit kesken kauden, maksetaan kaikki jäljellä olevat kerrat kertamaksutaksan (13.-) mukaan eikä silloin ole ilmaisia kokeilukertoja. Ensimmäinen tunti maksetaan ennen tuntia kertamaksuna käteisellä tai kortilla. Jos lapsi haluaa tunnin jälkeen jatkaa ryhmässä, lasketaan lukukauden jäljellä olevat tunnit kertamaksutaksan mukaan, ja tämä kokonaissumma maksetaan laskulla, kortilla tai käteisellä. Kun tämä maksu on maksettu, ei rahoja palauteta, vaikka lapsi ei jatkaisikaan eikä pääsisi kaikille tunneille.

AIKUISET (+20 -vuotiaat)
(lukujärjestyksen vihreät ja punaiset tunnit)


SYKSY ja KEVÄT
Kertamaksu 13€
Kymppikortti 105€
Anytime -kortti SYKSY 13 viikkoa
390€
Anytime -korttti KEVÄT 18 viikkoa 525€

Opiskelija-alennus -10% anytime- ja kymppikorteista, opiskelijakortti esitettävä.

Kymppikortit ovat henkilökohtaisia ja voimassa vuoden ostopäivästä.
Anytime -kortti oikeuttaa rajattoman pääsyn kaikille vihreille ja punaisille tunneille kauden aikana. (Huom! Ilmoittautumiset!)
Emme hyvitä hukattuja kymppikortteja.

Maksuvälineenä käyvät myös Smarttum- Tyky- ja Virikesetelitsetelit, edenred, epassi, pay2go ja eazybreak.

Säännöt

  • Vanhemmilla on vastuu lapsistaan tanssitunnin alkamiseen saakka sekä tunnin päätyttyä. Varsinkaan alle kouluikäiset eivät saa tulla tanssikoululle ilman saattajaa. Huolehdi, että alle kouluikäinen lapsi käy wc:ssä ennen tanssituntia ja että hänellä on juomapullo sekä luistamattomat tossut jalassa. Oleskelutilassa voi odottaa tanssitunnin päättymistä.
  • Laita ulkovaatteet ja -kengät siististi naulakoihin ja kenkätelineisiin ja ohjaa myös lapsiasi. Kenkäröykkiö ovensuussa on vaarallinen!
  • Tule ajoissa tunnille, sulje matkapuhelin ja heitä purukumi roskikseen.
  • Huolehdi vaatteistasi ja tavaroistasi. Tanssikoulu ei vastaa kadonneesta omaisuudestasi.
  • Oppilas saa tapaturmasuojan ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Opettajat neuvovat liikkeiden suorittamisessa turvallisesti. Jos tunnet kipua, sano asiasta heti opettajalle.
  • Löytötavarat säilytään eteisen naulakoilla. Arvotavaroita voi kysellä sihteeriltä. Kauden päätyttyä kaikki hakemattomat löytötavarat toimitetaan kierrätykseen.
  • Kysy opettajalta ja muilta ryhmän jäseniltä lupa, jos tuot tunnille ystäväsi tai perheenjäsenen katselemaan. Vierailijat eivät saa häiritä opetusta.
  • Nettisivuja seuraamalla tiedät, milloin vaikkapa näytösliput tulevat myyntiin, moneltako ryhmäsi kenraaliharjoitus on ja mitkä ovat lomapäiviä. Myös huoltajien on seurattava nettisivujamme, sillä useiden tiedotteiden jakaminen lukukauden aikana joka oppilaalle on mahdotonta yli 500 oppilaan tanssikoulussa. Tiedotteet eivät myöskään aina mene lasten mukana vanhemmille saakka, joten epäselviä asioita kannattaa kysyä etukäteen.TANSSIN ILOA KAIKILLE!
TANSSIN ILOA KAIKILLE! Henkilökuntamme auttaa mielellään epäselvissä asioissa.