Kirsi Kannas

Kirsi on Tanssikoulu Un Dos Tresin perustaja, flamencotanssinopettaja, koreografi ja Dance RUMBITAN® kehittäjä. Hän on opiskellut flamencotanssia muun muassa Madridin Amor de Dios -koulussa useita kertoja vuodesta 1993 lähtien.  

Koreografina Kirsi on ollut muun muassa lukuisille oppilasryhmilleen, jotka ovat menestyneet eri tanssikilpailuissa ja -tapahtumissa (Arktiset Askeleet, MOVES, Vuokatti Dance Festival, Eurovision Goes Dancing, Helsingin ja Tampereen flamencofestivaalit). Lisäksi häneltä on tilattu koreografiat muun muassa Unelmien pieni rumba -tanssiteatteriteokseen Lohjalle ja Helsinkiin, Sammatin Sampo-juhlille, Lohjan Teatterin Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen -musikaaliin, Jyrki Anttilan tuottamaan Luxemburgin kreivi - operettiin Lohjalle, Helsinkiin, Turkuun ja Lappeenrantaan sekä Los Elementos -barokkioppeeraan, jossa solisteina ovat muun muassa Waltteri Torikka, Angelika Klas ja Essi Luttinen. Tämän oopperan ohjaa Ville Saukkonen, kapellimestarina on Matias Häkkinen. Kirsi on lisäksi tehnyt yhteistyötä myös muun muassa Sami Saikkosen, Kaari Martinin, Anna Haarasen, Katja Kiurun, Raul Mannolan, Ramon Maronierin, Marianna Stråhlmannin ja Agustin de Cantaroten kanssa.

Opettamisen, tanssikouluttamisen ja koreografioiden tekemisen lisäksi Kirsi myös esiintyy aktiivisesti tanssijana ja mahdollisuuksien mukaan toimii myös espanjan kielen opettajana ja kääntäjänä. Koulutukseltaan hän on espanjan kielen ja äidinkielen ja kirjallisuuden aineenopettaja (FM / Helsingin yliopisto). 

Lue lisää: http://kirsikannas.fi/

               http://rumbita.fi/index.php