Kevään oppilasnäytökset tanssitaan Laurentius-salissa su 19.5. Esitysten lukumäärän kasvettua on näytöksiä tällä kaudella peräti kolme:13.00 / 15.30 / 18.00. Yhden näytöksen kesto on n. 1h 45min

Kukin ryhmä tanssii vain yhdessä näytöksessä (poikkeuksena erityiskoulutusryhmät, kisaryhmät ja performing arts -ryhmät), joten tarkistathan ennen lipun ostoa missä näytöksessä lapsesi/ystäväsi tanssii! Ryhmäjaon voit tarkistaa TÄÄLTÄ.

Jokaisella ryhmällä on 10-15minuutin kenraaliharjoitukset Laurentius-salissa la 18.5. tai su 19.5. Kenraaliharjoituksissa on tärkeä olla paikalla, sillä siellä tutustutaan lavaan ja tilaan muutenkin, sekä hiotaan viimeiset yksityiskohdat esitystä varten. Kenraaleissa on avoimet ovet yleisölle. JOKAISEN RYHMÄN OMAN KENRAALIAJAN NÄET TÄÄLTÄ.

Esiintyjät odottavat vuoroaan takahuoneessa, josta he saapuvat lavalle. Jos lapsen vuoro on näytöksen ekalla puoliajalla, tulee takana olla näytöksen alussa. Mikäli vuoro on toisella puoliajalla, riittää, että tulee paikalle väliajalla.

Alle kouluikäiset seuraavat näytöstä yleisön joukossa, josta heidän opettajansa kutsuu heidän lavalle oman numeron koittaessa. Esityksen jälkeen palataan yleisöön oman huoltajan luokse. Alle kouluikäiset seuraavat näytöstä maksutta huoltajan sylissä.

Näytösliput myydään lippu.fi -palvelussa. Lippuja voi ostaa verkosta (lippu.fi) tai mistä tahansa lippupisteen toimipaikasta (Lohjalla Prisma). Lipunmyynti alkaa perjantaina 3.5. ja liput ovat myynnissä lauantaihin 18.5. asti. Oppilaat eivät pääse seuraamaan näytöksiä maksutta, vaan jokainen näytöstä seuraava tarvitsee oman lipun (alle kouluikäiset maksutta huoltajan sylissä). Kenraaliharjoituksissa on avoimet ovet, ja siellä voi maksutta seurata minkä vaan ryhmän harjoituksia.

Lipun hinta (sis. lippupisteen palvelumaksun): 10€

Jäljellä olevia lippuja voi kysyä ovelta tuntia ennen näytöstä, mutta huomaathan että paikanpäällä käy maksuvälineenä VAIN KÄTEINEN! Liput kannattaa ostaa etukäteen, sillä ovimyynnissä eipääse valitsemaan paikkaa.

Narikasta näytöksissä huolehtii Muijalan koulun 3A vanhempainyhdistys. Varaathan mukaasi käteistä!

Jokaisessa näytöksessä on väliaika, jonka tarjoilusta vastaa Fazer Food Services. Vältä jonotus ja tilaa väliäiaikatarjoilu etukäteen. Lisätiedot ja hinnat TÄÄLTÄ.