Syksyn oppilasnäytökset tanssitaan Laurentius-salissa su 24.11. Esitysten lukumäärän kasvettua on näytöksiä kolme: 13.00 / 15.30 / 18.00. Yhden näytöksen kesto on väliaikoineen n. 1h 40min

Kukin ryhmä tanssii vain yhdessä näytöksessä (poikkeuksena erityiskoulutus- ja kisaryhmät), joten tarkistathan ennen lipun ostoa missä näytöksessä lapsesi/ystäväsi tanssii! RYHMÄJAON NÄET TÄÄLTÄ.

Kunkin näytöksen esiintymisjärjestyksen näet alla olevista linkeistä:

Jokaisella ryhmällä on 10-15 minuutin kenraaliharjoitukset Laurentius-salissa ke 20.11. la 23.11. tai su 24.11. Kenraaliharjoituksissa on tärkeä olla paikalla, sillä siellä tutustutaan lavaan ja tilaan muutenkin, sekä hiotaan viimeiset yksityiskohdat esitystä varten. Kenraaleissa on avoimet ovet yleisölle.

JOKAISEN RYHMÄN OMAN KENRAALIAJAN NÄET TÄÄLTÄ.

Näytöksissä esiintyjät odottavat vuoroaan takahuoneessa, josta he saapuvat lavalle. Jos lapsen vuoro on näytöksen ekalla puoliajalla, tulee takana olla näytöksen alussa. Mikäli vuoro on toisella puoliajalla, riittää, että tulee paikalle väliajalla. Oman numeron jälkeen voi palata yleisöön (jos on lippu) tai odottaa huoltajaa takatilassa puoliajan loppuun saakka.

Alle kouluikäiset esiintyjät seuraavat näytöstä yleisön joukossa, josta heidän opettajansa kutsuu heidän lavalle oman numeron koittaessa. Esityksen jälkeen palataan yleisöön oman huoltajan luokse. Alle kouluikäiset seuraavat näytöstä maksutta huoltajan sylissä.

Näytösliput myydään lippu.fi -palvelussa. Lippuja voi ostaa verkosta (lippu.fi) tai mistä tahansa lippupisteen toimipaikasta (Lohjalla Prisma). Lipunmyynti alkaa perjantaina 8.11. ja liput ovat myynnissä lauantaihin 23.11. saakka. Oppilaat eivät pääse seuraamaan näytöksiä maksutta, vaan jokainen näytöstä seuraava tarvitsee oman lipun (alle kouluikäiset maksutta huoltajan sylissä). Kenraaliharjoituksissa on avoimet ovet, ja siellä voi maksutta seurata minkä vaan ryhmän harjoituksia.

Liput ennakkoon (sis. lippupisteen palvelumaksun): aikuiset 12€ / lapset 8€ (ovelta 15€/10€)

Narikasta näytöksissä huolehtii Muijalan koulun 4A vanhempainyhdistys. Varaathan mukaasi käteistä!

Jokaisessa näytöksessä on väliaika, jonka tarjoilusta vastaa Fazer Food Services. Vältä jonotus ja tilaa väliäiaikatarjoilu etukäteen. Lisätiedot ja hinnat TÄÄLTÄ.