Syysnäytökset tanssitaan Laurentius-salissa su 18.11. klo 13.30 ja 17.00 ja kenraaliharjoitukset Laurentius-sallissa la 17.11 ja su 18.11. Olethan ilmoittanut ryhmäsi opettajalle, mikäli et osallistu näytöksiin.

Kenraaliharjoitukset kestävät 15min/ryhmä ja niissä on tärkeä olla paikalla. Ryhmäkohtaisen kenraaliaikataulun löydät TÄÄLTÄ.

Kaikki ryhmät eivät tanssi molemmissa näytöksissä, joten tarkistathan ennen lipun ostoa kummassa näytöksessä lapsesi/ystäväsi tanssii! Ryhmäjaon voit tarkistaa TÄÄLTÄ!

13.30 ESIINTYMISJÄRJESTYS

17.00 ESIINTYMISJÄRJESTYS

Esiintyjät odottavat vuoroaan takahuoneessa, josta he saapuvat lavalle.

Alle kouluikäiset seuraavat näytöstä yleisön joukossa, josta heidän opettajansa kutsuu heidän lavalle oman numeron koittaessa. Esityksen jälkeen palataan yleisöön oman huoltajan luokse. Alle kouluikäiset seuraavat näytöstä maksutta huoltajan sylissä.


Näytösliput myydään lippu.fi -palvelussa. Lippuja voi ostaa verkosta (lippu.fi) tai mistä tahansa lippupisteen toimipaikasta (Lohjalla Prisma). Lipunmyynti alkaa maanantaina 5.11. ja liput ovat myynnissä lauantaihin 17.11. asti. Oppilaat eivät pääse seuraamaan näytöksiä maksutta, vaan jokainen näytöstä seuraava tarvitsee oman lipun (alle kouluikäiset maksutta huoltajan sylissä). Kenraaliharjoituksissa on avoimet ovet, ja siellä voi maksutta seurata minkä vaan ryhmän harjoituksia.


Lippujen hinnat (sis. lippupisteen palvelumaksun):

  • aikuiset 11€
  • lapset 7-15v. 9€
  • opiskelijat/eläkeläiset 9€

Jäljellä olevia lippuja voi kysyä ovelta tuntia ennen näytöstä, mutta huomaathan että paikanpäällä käy maksuvälineenä VAIN KÄTEINEN!

Narikasta näytöksissä huolehtii Vihdin yhteiskoulun Espanjan luokka. Varaathan mukaasi käteistä!

Näytöksen kesto on 2h 25min ja näytöksessä on väliaika. Väliaikatarjoilusta vastaa Fazer Food Services, josta voi tilata väliaikatarjoitun ennakkoon joko sähköpostitse tai suoraan heidän verkkokaupastaan. KATSO LISÄTIEDOT TÄÄLTÄ.