Performing Arts (PA) tuntien tavoitteena on kehittää oppilaan tanssitekniikkaa, kehonhallintaa, akrobatiaa sekä kehon monipuolista käyttöä ja tanssillista ilmaisua. Tuntien tanssisarjoissa on vaihtelevasti elementtejä eri performing arts lajeista (nykytanssi, moderni, lyrical, jazz, show). Tunnit on suunnattu tanssin perusteet hallitsevile tanssijoille, jotka haluavat syventää tanssiopintojaan ja saada yksilöllisempää opetusta. Tunti sopii myös esimerkiksi voimistelijoille ja luistelijoille sivulajiksi.

Performin Arts Lapset (10-12-vuotiaat)

Perjantaisin 8.2. alkaen klo 16.15-17.00

performing arts minit (7-9-vuotiaaat)

Perjantaisin 8.2. alkaen klo 17.00-17.45

8.2.-17.5.2019 (Ei opetusta hiihtolomalla 22.2. eikä pääsiäisenä 19.4.)

Opettajana Christa Ropponen

Opetuksesta peritään normaalin hinnaston mukainen maksu viikkotuntimäärästä riippuen sekä lisämaksu 39€. Koska opetus alkaa vasta 8.2., on perusmaksu edullisempi. Jos lapsi tanssii vain tässä ryhmässä on perusmaksu 136€ + lisämaksu 39€ eli YHTEENSÄ 175€. Jos viikkotuntimäärää on 2-4, suhteutetaan perushinta vastaamaan lyhennetyn kauden hintaa, jos tuntimäärä on yli 4, tulee maksettavaa pelkkä lisämaksu 39€.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset eveliina@undostres.fi

R-Crew (+13-vuotiaat)

Ryhmä on tarkoitettu heille, jotka haluavat kehittää tekniikkaansa tanssijana, pyrkivät tanssipainoitteisiin kouluihin tai haluavat tanssista enemmän kuin harrastuksen. Jokainen saa henkilökohtaisia korjauksia tunnilla ja jokaisen kehittymistä seurataan aktiivisesti. Tunnilla keskitytään perustekniikan kehittämiseen, joka on olennainen osa PA-lajeja. Ensin tulee osata liikkua ennen kuin voi tanssia. Tunneilla aloitetaan kirjaimellisesti oikein seisomisesta, liikeradoista ja oman kehon taitojen ja mahdollisuuksien tiedostamisesta. Käymme monipuolisesti läpi hyppyjä, piruetteja ja lattiatekniikkaa. On hyvä muistaa että jokaisella on mahdollisuus päästä samaan pisteeseen, mutta jokainen pääse sinne omalla tahdillaan.

Opettajana Riku Virolainen
Opetus lukuvuonna 2018-2019 sunnuntaisin klo 11.00-12.30
Kurssin oppilaat valitaan vuosittain järjestettävin pääsykokein.

Kurssille valituilta laskutetaan normaalin hinnaston mukaisen tanssimaksun lisäksi kurssimaksu, joka on syyskaudella 49€ ja kevätkaudella 69€.