Rumbita®

Meidän tanssikoulumme oma laji! DanceRUMBITA® on tunneilmaisua painottava, etninen ja esteettinen tanssi, jonka on kehittänyt suomalainen flamencotanssija ja espanjan kielen opettaja, Tanssikoulu Un Dos Tresin perustaja Kirsi Kannas (FM) vuonna 2006.

Rumbitassa yhdistyvät flamenco, itämainen tanssi, showtanssi ja salsa. Tunneilla opetellaan lajille tyypillistä vartalon käyttöä ja erityisesti olkapäät, lantio ja keskivartalo saavat harjoitusta. Naisellista ja pehmeää liikekieltä tehostetaan terävillä pään liikkeillä ja välillä leikitellään haastavillakin rytmeillä.

ALKEISTUNNEILLE voi rohkeasti tulla kuka tahansa tanssista kiinnostunut, vasta-alkaja tai kokeneempi tanssinharrastaja.

KESKITASON tunnit on tarkoitettu Rumbitan alkeet hallitseville ja JATKOTASON tunnit lajia pitempään tanssineille. Kirsin jatkotason ryhmä harjoittelee uutta koreografiaa ja Eveliinan kertaus-tunneilla muistellaan vanhoja koeografioita ilman näytöspaineita.

ÄIDIT & TYTTÄRET -tunti on tunnelmallinen yhteinen tanssitunti äideille ja heidän ala-asteikäisille tyttärilleen. Vasta-alkajien suositellaan osallistuvan ensiksi esimerkiksi aikuisten ja lasten rumbitan alkeistunneille noin puolen vuoden ajan, ennen kuin he siirtyvät äidit & tyttäret -tunnille. Tämän ryhmän koreografia sisältää normaalin tanssitunnin lisäksi monenlaisia muodostelmia, jossa äiti ja tytär toimivat parina, tekevät liikkeet vuorotellen, vastakkain jne.

Rumbita® street

Rumbita® Street - tunneilla pehmeää ja naisellista liikekieltä maustetaan katutanssielementeillä. Rento ja vauhdikas tanssilaji, joka pistää kehon liikkumaan! Sopii niin lapsille kuin aikuisillekin.