Salsa

Salsa on useiden latinalaisten rytmien sekoitus. Tanssi on saanut rytminsä kuuluisasta son cubanosta, joka syntyi Itä-Kuubassa, valloitti Havannan 1920-luvulla ja myöhemmin koko maailman. Suomessa on jo pitkään
jatkunut varsinainen salsabuumi, ja tätä iloista ja nautinnollista tanssia voit harrastaa myös meillä. Salsa sopii kaikille ja on tanssillisuutensa lisäksi myös hyvä kuntoilulaji. Lantion ja yläselän liikkeet auttavat myös useissa selkävaivoissa.

Salsatunneilla opetellaan lajin perusaskelia ja vartalonkäyttöä soolona. Parisalsatunneilla harjoitellaan parityöskentelyä. Oma pari helpottaa osallistumista, mutta voit ilmoittautua myös parittoman. Otamme parittomia ryhmiin aina, kun saamme tasamäärän miehiä ja naisia.

Reggaeton (Street Salsa)

Reggaeton on suosituin yökerhotanssi latinalaisessa Amerikassa ja ajan myötä se on vallannut tiensä myös Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin. Musiikkityylinä reggaeton on suosittu ympäri maailmaa, kuuluisia artisteja mm. Daddy Yankee, Nicky Jam, Gente de Zona, Arcangel.

Reggaeton on erittäin monipuolinen soolotanssi, joka on saanut vaikutteita eri tanssilajeista, mm. afrotansseista, hip hopista sekä Karibian ja Etelä-Amerikan perinteisistä tanssityyleistä. Vauhdikkaissa reggaetonliikkeissä pääsee käyttämään koko vartaloa, erityisesti lantiota ja ylävartaloa.