Aikuisten tunnit

Aikuisten tunnit on tarkoitettu yli 18 vuotiaille.

Tuntien tasoluokitukset

  • alkeet ja perustaso 0-1,5 -vuotta tanssineille
  • keskitaso 2-3 -vuotta tanssineille
  • edistyneet yli 4 vuotta tanssineille

Lukujärjestyksen punaiset tunnit ovat ryhmiä, joissa ei harjoitella näytöskoregrafiaa, ja mukaan pääsee missä vaiheessa kautta vaan.

Tanssilajit: flamenco, rumbita, rumbita street, salsa, reggaeton, latinoshow, latinalaistanssit, dance!, street dance

Seniorien tunnit


Senioireille suunnatut Señores -ryhmät on tarkoituttu yli 60-vuotiaille naisille ja miehille, mutta sopivat myös rauhallisempaa etenemistä arvostaville aikuisille.

Mukaansatempaavan musiikin ja ilmaisuvoimaisen liikekielen avulla arkihuolet unohtuvat, nivelet vetreytyvät, ryhti paranee ja kunto kasvaa.

Rumbita® Fiesta & Fuerte on yhdistelmä tanssillista lihaskuntoa ja helppoa korepgrafiaa.Tunnin aikana tehdään perusteellisia harjoituksia koko keho huomioden. Treeniä saavat niiin hartiat, keskivartalo kuin jalatkin. Samalla harjoitetaan tasapainoa. Tunnin lopuksi harjoitellaan helppoja Fiesta -koreogarafioita ja venytellään.

Zumba® Gold yhdistää liikunnan ja latinortmit hauskaksi kokonaisuudeksi, jossa koko keho saa harjoitusta. Tunnilla askelletaan mm. salsan, merenquen, cumbian ja bachatan tahdissa. Sarjat ovat hieman tavallista zumbaa kevyempiä eivätkä sisällä hyppyjä.

Oikeaa ja väärää tapaa liikkua ei ole, tule sellaisena kuin olet!