Tanssiliikuntaryhmät

Un Dos Tres järjestää myös hauskoja ja tehokkaita tanssiliikuntatunteja. Tunnit ovat suunnattu harrastajille, jotka haluavat kehittää kuntoaan tanssin keinoin ilman vaikeita koreografioita ja esiintymisen tuomaa painetta.Kaikki tanssiliikuntaryhmämme on merkattu lukujärjestykseen punaisella värillä! Niihin voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta vaan! Varmistaaksemme kaikille turvallisen tavan liikkua, tulee näille tunneille ILMOITTATUA ETUKÄTEEN TEKSTIVIESTITSE p. 050 555 2576 (HUOM! Joka tunnille ilmoittautuduttava erikseen)

Punisina tanssitunteina löydät lukujärjestyksestä:

Jazzfuusio

Näillä tunneilla nautitaan tanssista ja rytmeistä, syke nousee ja pidetään hauskaa!

Jazzfusion yhdistää erilaisten tanssilajien tekniikat, yhdistävänä tekijänä toimii rytmi ja juurtunut liike. Sateenvarjokäsite huomioi jazztanssin juuret afrikkalaisissa ja karibialaisissa tansseissa, seuraten lajin kulkua afroamerikkalaistuneiden ja eurooppalaistuneiden tanssiperinteiden kautta tämän päivän tansseihin.

Rumbita® Fuerte

Rumbita®FUERTE on treenimuoto, joka sopii jokaiselle! Tämä tehokas ja tanssillinen ohjelma vahvistaa ja kiinteyttää vartaloa, parantaa ryhtiä ja hoikentaa vyötärön. Liikkeet tehdään perusteellisesti ja tyylillä, espanjankielisen latinomusiikin tahdissa.

Katso Rumbitan esittelyvideot

Zumba® - Ditch the work out, join the party!

Helppo, hauska ja hikinen tanssiliikuntatunti, jossa ei opetella tanssitekniikkaa eikä vaikeita koreografioita, vaan nautitaan eri rytmeistä helppojen, mutta vauhdikkaitten askelten siivittämänä. Zumba® -tunneilla pääset nauttimaan rytmeistä, kuten salsa, cumbia, merenque, bachata, reggaeton, hip hop... Tanssillisesti, mutta rennolla otteella!

Zumba® Gold

Zumba® Gold on senioreille tai hieman rauhallisemmasta tanssiliikunnasta kiinnostuneille suunnattu tunti. Tunneilla yhdistetään liikunta ja latinorytmit hauskaksi kokonaisuudeksi, jossa koko vartalo saa harjoitusta. Musiikkina soi salsa, merenque, cumbia ja valikoitu pop-musiikki. Tunnit eivät vaadi aikaisempaa kokemusta! Oikeaa ja väärää tapaa liikkua ei ole, joten tule sellaisena kuin olet!