Flamencon ERK 1 -ryhmä palkittu Kajaanissa ja Oulussa

31.03.2019

Tanssikoulu Un Dos Tresin flamencon EKR 1-tytöt on palkittu sekä Kajaani Dance -festivaaleilla että Arktisissa askeleissa. Ryhmä valittiin tapahtumiin videokarsinnan kautta, ja tytöt tanssivat tiensä molempien tapahtumien loppugaalaan. Marja Rautakorven koreografia "Don't mess with me" palkittiin stipendillä sekä Kajaanissa että Oulussa. 

Flamencon erityiskoulutusryhmä 1 on tanssinut yhdessä keväästä 2011 lähtien, ja ryhmäläiset suorittavat taiteen perusopetuksen laajaa oppimäärää. Ryhmän opettajana on toiminut kevääseen 2018 asti koulumme perustaja Kirsi Kannas, jonka opetuksessa ryhmä on luonut vahvan pohjan flamencotaiteelle ja kiertänyt menestyksekkäästi eri puolella Suomea ja Italiassakin. Syksyllä 2018 ryhmän uutena opettajana aloitti tanssija-tanssinopettaja-koreografi Marja Rautakorpi, joka soveltaa flamencoa ajan henkeen perinteitä kunnioittaen.

Ryhmässä tanssivat: Mira Huuskonen, Kaisla Kaunisto, Iida-Maria Kopra, Jenna Lammi, Ava-Kristiina Muhonen, Roosa Pietilä, Eveliina Puttonen, Siiri Saikkonen, Saana Tarkki, Maya Thursting, Milka Tuomela ja Randa Youssef. 

Kajaani Tanssii -tapahtumaa on järjestetty jo 27 vuoden ajan. Tapahtuma oli alkujaan paikallinen, josta se pian kasvoi valtakunnalliseksi ja tätä nykyä kansainväliseksi tanssitapahtumaksi. Yhteistyössä on voimaa. Kun on tahtoa toimia, asioita ja kehitystä tapahtuu. Vastaavaa monen yhteistyötahon tanssitapahtumaa ei löydy Suomesta.
Yleisölle tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen tunnelman ja puitteet. Ohjelmisto on monipuolinen iloisesta leikkimielisestä tanssista vakavampaan ja pohdiskelevaan tanssiin, kaikkia tanssinlajeja edustaen - yhtä kaikki taidolla ja tunteella. Tanssijajoukko on laaja -pienistä balleriinoista raudanlujiin ammattilaisiin.

Arktiset Askeleet on vuosittain Oulussa järjestettävä valtakunnallinen tanssitapahtuma, jonka tavoitteena on tuoda tanssin laajaa kenttää sekä osallistujien että katsojien nähtäväksi ja koettavaksi. Tapahtuma järjestetään vuorovuosina alle kouluikäisten ja alakouluikäisten lasten tapahtumana ja yläkouluikäisten ja sitä vanhempien tanssijoiden tapahtumana. Tapahtuman järjestävät Oulun läänin Tanssialan tuki ry ja Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus.

31.03.2019Flamencon ERK 1 -ryhmä palkittu Kajaanissa ja Oulussa
30.05.2017EKR 2 -tytöille kunniakirja Rovaniemen Art Moves -katselmuksessa!
02.04.2017EKR 1 mukana Arktisissa Askelissa
12.03.2017EKR 2 -tytöt jatkoon Moves2017 Länsi-Uudenmaan aluetapahtumasta!
19.09.2016EKR 1 ryhmälle hopeaa kansainvälisessä taidefestivaalissa Italiassa!
18.05.2016EKR 1 -tytöille voitto Bravo, Turku Festivaaleilla!
11.05.2016Un Dos Tres laajenee kesällä!
02.07.2015Uusi DanceRUMBITA® -musiikkivideo on julkaistu
25.05.2015Un Dos Tresin uudet tuulet
24.03.2015DanceRUMBITA® Elixir TV-ohjlemassa!

Siirry arkistoon »